aambeien verwijderenAambeien verwijderen wordt nu meer gedaan dan ooit. Onze maatschappij is gefixeerd op directe voldoening en ook directe verlichting van pijn zoals klachten van aambeien.

In dit kort artikel ga je ontdekken hoe je uw aambeien kunt verwijderen met de beste optie.

Verschillende mogelijkheden bij het verwijderen aambeien

Je hebt verschillende opties om je aambeien te verwijderen. Zoals chirurgische ingrepen of natuurlijke middelen om je aambeien te verwijderen.

Het voordeel van chirurgische ingrepen is dat je aambeien snel verwijdert worden. Er zijn echter vele nadelen bij chirurgische ingrepen welke we zo dadelijk bekijken.

Natuurlijke middelen die aambeien verwijderen werken ook vrij snel en hebben veel minder nadelen. Mijn mening is dat chirurgische ingrepen enkel als laatste mogelijkheid moeten gebruikt worden.

Velen kunnen met een zelf gemaakt zalfje, wat ijscompressen en de juiste voeding perfect en snel hun aambeien verwijderen! Hoe je dit doet, lees je zo dadelijk.

Aambeien verwijderen met chirurgische ingrepen

Aambeien laten verwijderen via chirurgische ingrepen heeft als voordeel dat ze snel werken en snel verlichting van klachten geven, alhoewel ze wel degelijk nadelen hebben bekijken we hieronder de mogelijke opties…

  1. aambeien verwijderen door afbinden

Een veel uitgevoerde chirurgische ingreep is om de aambeien af te binden. Hierdoor wordt overtollig slijmvlies rondom de opgezwollen bloedvaten afgebonden.

De rekkertjes die de aambeien afbinden verlaten het lichaam na een week. Deze ingreep is vrij veilig. Een nadeel welke geregeld opduikt bij deze aambeien verwijder optie is dat de rubbertjes voor het afbinden vrijkomen samen met de korstjes rondom de aambeien.

Aambeien verwijderen door ze af te binden met rubberen elastiekjes wordt vaak gedaan

Dit kan voor bloedverlies zorgen. Indien dit bloedverlies niet snel stopt moet de persoon naar het ziekenhuis om deze wonde te laten hechten, natuurlijk onder narcose.

  1. aambeien verwijderen door weg te laseren

Het weg laseren van aambeien is een minder voorkomende aambeien verwijderen optie. Het voordeel van deze optie is dat de hitte van de infra rood lasering overtollig slijmvlies snel en effectief verwijdert.

Het nadeel is dat deze lasering voor geïrriteerd weefsel zorgt wat een brandend gevoel in de anus veroorzaakt. Dit gevoel kan makkelijk 5-7 dagen aanhouden waardoor anti-jeuk zalfjes gesmeerd moeten worden.

  1. aambeien verwijderen door ze weg te snijden

Het wegsnijden van aambeien is ook vrij populair bij de chirurgische ingrepen. Wanneer de aambeien zo groot en opgezwollen zijn kan de chirurg ervoor opteren om een volledig stuk van het opgezwollen bloedvat weg te snijden.

Klaar om je aambeien te laten wegsnijden?

Hierdoor is de aambei zogoed als weg. Achteraf worden de 2 open bloedvaten aan elkaar genaaid met uiterst dunne draad. Zo kan het weefsel van de bloedvaten terug aan elkaar groeien.

Dit is de minst pijnlijke en meest aan te raden operatie die aambeien snel verwijderen. Alhoewel deze optie de beste in de chirurgische categorie is, zijn er ook natuurlijke opties die ook snelle verlichting van aambeien geven en bovendien in je badkamer toegepast kunnen worden!

Andere mogelijkheden bij uitwendige aambeien verwijderen

Huismiddeltjes zoals olijfolie, honing, ijsblokjes, etc. zijn stuk voor stuks middelen die wonderen kunnen verrichten bij je aambeien!

Ze verlichten direct de branderige en jeukerige pijn van je aambeien en zorgen voor een snellere herstelling van het weefsel rondom de anus en aambei.

Sommige huismiddeltjes zoals ijsblokjes kunnen zelfs je aambei in slechts 3 dagen doen verdwijnen! En dit met slechts enkele ijsblokjes.

Wil je meer ontdekken? Lees snel verder…

Indien je de techniek met ijsblokjes wenst te gebruiken die snel je aambeien verwijderen, doe dan volgende zaken:

  1. neem 3 tot 4 ijsblokjes uit de diepvriezer
  2. maak een waslap nat met lauw water
  3. voeg de ijsblokjes in de lauwe waslap
  4. dop met de waslap tegen je aambeien

Het doppen moet zachtjes gebeuren. Ga niet wrijven, dan maak je schuurbewegingen en maak je de aambei enkel erger.

Wens je meer technieken te ontvangen die je aambeien klachten snel verminderen en aambeien verwijderen? Klik dan nu op onderstaande blauwe knop en ontvang discreet mijn ongewone tips en technieken.