aambeienzalfAambeienzalf kan handig zijn wanneer je acuut last hebt van aambeien. Je wil snel dat je aambei wegtrekt en klachten zoals jeuk en het branderige gevoel verdwijnen. Dan kan het handig zijn om een aambeienzalfje op zak te hebben en te smeren.

In dit artikel over aambeienzalf zul je ontdekken wat een goed zalfje is en zelfs hoe jij jouw eigen zalfje kunt maken!

Wat doet een goede aambeienzalf?

Het nut van een aambeienzalf is om de klachten zoals jeuk en irritatie aan het anusweefsel snel te verlichten.

Een aambeienzalf blust als het ware de klachten. Er zijn verschillende soorten aambeienzalfjes op de markt. De ene dooft enkel de jeuk en het branderige gevoel rondom de anus, andere zalfjes zorgen er dan ook voor dat de aambei in grootte krimpt.

Nog andere zalfjes zorgen er dan ook voor dat het weefsel rondom de anus sneller herstelt. Vooral de zalfjes met extra geneeskrachtige kruiden, vitaminen en aminozuren zorgen voor dit voordeel.

Uit wat bestaat een goede aambeien zalf?

Een aambeienzalf bestaat vaak uit blussende kruiden zoals het sap van een paardenbloem. Ook extra vitaminen en zelfs aminozuren kunnen worden toegevoegd aan de aambeienzalf om weefsel sneller te laten herstellen.

Er zijn aambeienzalfjes op de markt die enkel klachten zoals jeuk en irritatie behandelen. Deze bevatten geen geneeskrachtige kruiden of extra vitaminen en mineralen. Deze soort aambeienzalf werken veel minder goed omdat ze enkel jeukklachten aanpakken.

Een aambeienzalf die enkel jeuk en irritatie behandelt wordt vaak een cooling gel genoemd.

Nadelen van een zalf voor aambeien

Het grote voordeel aan een aambeienzalf is dat het de klachten snel verlicht. Het grote nadeel is dan weer dat het niets aan de oorzaken van aambeien doet en dus geen lange termijn oplossing is voor aambeien.

Ik gebruikte vroeger constant aambeienzalf. Vanaf ik wakker werd, smeerde ik sperti zalfjes. De sperti aambeienzalf bevat de juiste ingrediënten en bovendien extra kruiden die de herstelling van weefsel extra versnellen.

aambeienzalf

Wanneer je dagelijks 6-7 maal een zalfje gaat smeren, is je potje of tupe aambeienzalf snel op

Ik smeerde deze zalf dan ook makkelijk 6-7 keer per dag! Ik gebruikte het zelfs preventief wanneer ik tijdelijk geen last had van aambeien.

Aambeienzalf behandelt enkel de klachten, niet de oorzaken. Dit is het grootste nadeel van een aambeienzalf. Het zorgt er niet voor dat aambeien wegblijven. Eens je aambei genezen is, zullen ze snel terugkeren.

Indien je echt langdurig resultaat van je aambeien wenst te ontvangen moet je meer doen dan aambeienzalf smeren! Ik zeg niet dat een aambeienzalf niet goed is, het past zeker in een goede aambeien behandeling maar enkel aambeienzalf smeren is niet de oplossing. De oorzaken van je aambeien moeten ook behandelt worden.

Indien je wenst te ontdekken hoe je jouw oorzaken kunt behandelen van je aambeien, klik dan op onderstaande blauwe knop en ontdek discreet mijn persoonlijk advies om jouw aambeien voorgoed te stoppen…

kostprijs zalf tegen aambeien

een aambeienzalf zoals de sperti aambeienzalf kost opzicht niet zoveel. Met 15 euro ben je goed voor 2 weken. Echter, wanneer je preventief aambeienzalf gebruikt, dan gebruik je al snel 3 tuben aambeienzalf en zit je dan ook snel aan 50 euro per maand.

Opzicht ook niet een te exorbitant bedrag maar wanneer je dit maand na maand na maand gaat kopen en gebruiken, geef je op 1 jaar 600 euro uit aan zalfjes! 50 * 12 = 600 euro per jaar!

Zo veel geld voor wat zalfjes die je letterlijk wegsmeert!

Het is veel verstandiger om je budget te spenderen aan een echte aambeienoplossing die je oorzaken behandelt. Zoals een degelijk voedingspatroon met de juiste voedingsmiddelen. Neem even een kijkje door op onderstaande knop de drukken hoe jij slim je aambeien voorgoed kan behandelen door de aanpak van de oorzaken…

Hoe gebruik je een aambeienzalf en wanneer?

Je gebruikt een aambeienzalf het beste meerdere malen per dag om een zo snel mogelijk resultaat te ontvangen. Smorgen’s bij het opstaan en voor het slapen gaan kun je het beste aambeienzalf smeren.

Ook na elk groot toiletbezoek is het aan te raden om aambeienzalf te gebruiken. Spoel eerst de anus na een toiletbezoek goed af met een vochtig toiletdoekje. Dan dop je deze droog met zacht toiletpapier alvorens je aambeienzalf gaat smeren.

Smeer dan zachtjes wat zalf op de anus en dop deze goed open zodat de volledige anus en aambei besmeerd zijn. Wrijf NOOIT op je aambeien, ook niet met een zalf. Altijd doppen.

zelf een middel tegen aambeien maken?

Indien je zelf een eigen middel tegen aambeien wenst te maken zoals een eigen natuurlijke aambeienzalf, dan raad ik je aan om mijn gratis rapportje te downloaden. Daar zal je veel tips en ook mijn geheime recept ontvangen voor mijn eigen middel tegen aambeien dat wonderen doet tegen aambeien klachten.

Klik op onderstaande blauwe knop om discreet en direct mijn toch wel zéér waardevolle informatie te ontvangen zodat je snel verlichting van je klachten ontvangt en je eigen aambeienzalf kan maken.