Sperti aambeienzalf is één van de bekendste zalfjes tegen aambeien. Er zijn Sperti aambeienzalfverschillende zalfjes tegen aambeien op de markt maar de sperti zalf is veruit de bekendste zalf. In dit artikel ontdek je wat sperti aambeienzalf doet en of het wel de beste keuze is…

Waarom een aambeienzalf?

Het grote voordeel van een sperti aambeienzalf is dat het klachten zoals jeuk en branderig gevoel aan de aambei snel verlicht. Het blust direct de klachten na het insmeren.

Het nadeel is dan weer dat het niet de oorzaak van aambeien aanpakt. Wens je een aanpak dat WEL de oorzaken van je aambeien aanpakt? Klik dan nu meteen op onderstaande blauwe knop!

Sperti zalf de beste keuze?

Er zijn verschillende merken van aambeienzalfjes op de markt. Ik heb hier veel van getest en de sperti aambeienzalf is één van de betere.

De sperti aambeienzalf kun je het beste 3 maal per dag insmeren op de aambei. Het voordeel van dit merk is dat de zalf vrij dik is en daarom een redelijke tijdsperiode de klachten blust. De prijs is ongeveer 15 euro voor een tube waar je een week tot 2 weken met doet.

Wat zit er in de sperti aambeienzalf?

De sperti aambeienzalf bevat een combinatie van anti jeuk ingrediënten zoals verschillende vetten. Deze blussen de jeuk en brand klachten van de aambei.

Sperti aambeienzalf kan thuis in alle comfort aangebracht worden

Bovenop dit bevatten ze enkele kruiden en zelfs aminozuren om het weefsel van het gezwollen bloedvat extra snel te laten herstellen.

Zelf een aambeienzalfje maken?

Indien je zelf een aambeienzalf wenst te maken met enkel natuurlijke en goedkope huismiddelen, klik dan op onderstaande blauwe knop en ontvang discreet mijn persoonlijk recept om zelf een aambeienzalfje te maken dat snel jeuk en branderig geprik dooft.

Bovendien zijn zelfgemaakte zalfjes spotgoedkoop en bespaar je aanzienlijk op een duurdere zalf zoals deze van het merk sperti!