Wat Zijn Aambeien?

dit is een voorbeeld van tips en advies welke je ontvangt wanneer je ingeschreven staat op onze nieuwsbrief.

Aambeien ontstaan wanneer bloedvaten van de anus gekneld worden. Bloed stapelt zich op, kan niet weg, en zorgt voor een zwelling van het weefsel en bloedvaten. Dit noemen we aambeien. Er zijn twee soorten aambeien, inwendige en uitwendige aambeien. laten we kort bekijken wat beide soorten zijn…

inwendige aambeien

Dit is de minst voorkomende soort aambei. Zoals het woordt verklaart zit deze aambei inwendig in de anus en is deze niet zichtbaar. Deze soort aambei onstaat vooral door te harde stoelgang die de bloedvaten doet knellen waardoor aambeien ontstaan. Maar ook lange periodes van diarree kunnen aambeien veroorzaken aangezien het weefsel van de anus beschadigd wordt door de zure stoelgang.

Deze aambeien prikken vooral hevig, zeker bij het ledigen van de stoelgang. Een zalfje smeren helpt vaak niet omdat de aambei inwendig zit. In zo een geval moet men met een klysma de aambei behandelen.

uitwendige aambeien

De uitwendige aambeien komen het vaakst voor. Deze kunnen tot 3 centimeter groot worden in diameter, wat gigantisch is voor een aambei. Deze aambei ontstaat veelal door te lang neer te zitten. Neerzitten op koude oppervlakken maakt nog sneller uitwendige aambeien aan. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in de bloedvaten van de anus verstopt geraken.

Zitten met een uitwendige aambei is bijna een marteling. Een donutkussen is een must bij zitten en zalfjes werken goed tegen uitwendige aambeien maar lossen de oorzaak er niet van op. Harde stoelgang komt vaak kijken bij het ontstaan van uitwendige aambeien. Sommigen kiezen ervoor om hun uitwendige aambei te laten wegsnijden of weglazeren, maar dit is heel pijnlijk.

Wil jij voorkomen dat je jouw aambeien moet laten wegsnijden of weglazeren? Ontvang mijn gratis advies en tips waar ik je uitleg hoe je veilig je aambeien kunt behandelen met vaak vergeten maar effectieve technieken.

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkopen ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.