Heeft voeding invloed op aambeien?

Dit is een voorbeeld van de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Een vraag die ik vaak krijg is of voeding invloed heeft op aambeien en of het de behandeling van aambeien versnelt. Dit ga ik hier kort bespreken.

Heeft voeding invloed op aambeien?

Ja, voeding heeft invloed op aambeien.  Zeker bij het ontstaan van aambeien. mensen die een goed dieet hebben, hebben geen last van aambeien. Dit zegt genoeg :p.

Aambeien ontstaan omdat de bloedvaten van de anus gekneld zit ofwel omdat de bloedvaten beschadigd weefsel vertonen. Als je harde stoelgang hebt, dan geraakt je bloedvat van de anus gekneld waardoor deze zal opzwellen en aambeien zullen ontstaan.

Dit kan allemaal voorkomen worden met VOEDING. De juiste voeding. Met de juiste voeding kun je harde stoelgang voorkomen waardoor je bloedvaten in de anus niet zullen opzwellen. Aambeien worden hierdoor voorkomen.

Wil je ontdekken welke voeding goed is voor je aambeien en welke voeding je beter beperkt als je aambeien wilt voorkomen en behandelen? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. Dan ontvang je gratis tips en advies waarmee je direct je aambeien kunt behandelen.

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkopen ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.