Over Mij

Aambeienvrij.com heeft een gratis nieuwsbrief met wekelijkse tips en advies over het behandelen van jouw aambeien alsook een betalende cursus welke aangekocht kan worden door de leden van de nieuwsbrief, enkel indien ze dit wensen.

Hallo en welkom op mijn website!

Ik ben Klaas en via mijn website help ik mensen met aambeien. Ikzelf heb voor meer dan de helft van mijn leven aan aambeien geleden. Ik begon er last van te krijgen na mijn dertigste. Pas wanneer ik 53 was, heb ik effort gedaan om serieus mijn aambeien te gaan behandelen.

Je kan dus wel zeggen dat ik genoeg aambeien heb gehad voor één mensenleven. Vroeger begon ik te denken dat aambeien een normaal iets was dat je gewoon kreeg eens je een bepaalde leeftijd gepasseerd was.

De reden waarom ik zoveel last had van aambeien was omdat ik een zittend beroep had en omdat ik niet vel aandacht schonk aan mijn dieet. Vaak at ik fast food, witte broodjes met mayo en veel frisdranken. Dit was de basis die mijn aambeien hadden om zich te ontwikkelen.

Ik gebruikte vroeger héél veel aambeienzalfjes maar op mijn 53ste kreeg ik een verschrikkelijk gênant incident met mijn aambeien (waar ik niet te veel kwijt over wil). Daardoor was ik hevig beschaamd over mijn conditie en ben ik mijn aambeien echt gaan behandelen bij de oorzaken. Zalfjes zijn goed maar dan is het al te laat, dan heb je al aambeien!

Via mijn huisarts werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis waar ik een afspraak heb gemaakt met een specialist in deze kwaal. Hij raadde me aan om mij te laten opereren. De aambeien zouden opengesneden en dan dichtgeschroeid worden… Die optie heb ik laten liggen aangezien ik te veel angst had voor deze operatie. Het was slechts een kleine ingreep vertelde de arts maar te heftig voor mij!

Via een vriend ben ik terecht gekomen bij een Duitse arts die mij kon helpen. Deze arts had jaren ervaring met aambeien en kon deze met natuurlijke ingrediënten behandelen.

Met de wagen naar deze Duitse arts gereden en een consultatie gevolgd. Met een duidelijke behandeling en voedingsadvies ging ik naar huis. De arts maakte mij duidelijk dat mijn slechte voeding de grootste oorzaak was waarom ik aambeien had!

Vrij snel kreeg ik resultaat en verdwenen mijn aambeien. Minder dan een week duurde het om volledig van mijn aambeien vanaf te zijn. Het voedingsadvies volg ik nu nog steeds en wonder boven wonder zijn mijn aambeien “nog” niet teruggekeerd! Het kan niet beter!

Na meer dan 20 jaar was ik eindelijk van mijn aambeien verlost. Fier was ik dat mijn aambeien niet terugkwamen en dat ik terug zonder pijn op mijn bureaustoel kon zitten!

Dan had ik het idee om anderen met aambeien te helpen en daarom ben ik aambeienvrij gestart. Ik wil anderen met aambeien verder helpen zodat ze ook zonder deze afgrijselijke pijn kunnen leven. En dit is me goed gelukt. Aambeienvrij is een succes geworden.

Momenteel heb ik meer dan 34600 nieuwsbrieflezers en 14918 klanten die mijn aambeienvrij programma gevolgd hebben en nu zonder aambeien leven. Hier ben ik zowel trots als fier op!

Elke week krijg ik tientalle mailtjes van nieuwbsrieflezers die blij zijn met hun resultaten die ze kregen doordat ze mijn tips en advies hebben gevolgd. Heerlijk om zulke emails te ontvangen.

Op deze website kun je mijn cursus volgen om definitief iets aan je aambeien te doen. De eerste stap is mijn gratis tips en advies uit mijn nieuwsbrief volgen. Zo zul je zelf resultaat boeken.

Hopelijk hoor ik van jou! Je mag me altijd een email sturen via de contact pagina.

Groeten,

Klaas

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkope ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.