Oorzaken Aambeien

er zijn verschillende oorzaken voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Belangrijk is om te beseffen dat je deze oorzaken moet aanpakken indien je blijvend resultaat wenst te behalen. Aambei zalfjes werken maar zolang je de oorzaken niet aanpakt, zullen je aambeien steeds terugkomen.

te weinig beweging

dit is een veel voorkomende oorzaak van uitwendige aambeien. Te veel stilzitten kan druk zetten op de bloedvaten van de anus en de dikke darm waardoor de bloedcirculatie verstopt geraakt en hierdoor onstaan knellingen van de bloedvaten wat in tijd voor aambeien zorgt.

te strakke kledij

Ook dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie verstoord geraakt waardoor aambeien ontstaan.

langdurige diarree

bepaalde voeding kan voor diarree zorgen. Diarree zorgt dan in tijd voor beschadiging van het anus weefsel. Wanneer de anus hevige schade vertoont kunnen inwendige aambeien ontstaan. Stoelgang met onverteerbare vezels of pitten zullen dit weefsel verder schaden en de inwendige aambeien erger maken.

Constipatie

Een slechte voeding met te veel suikers en te weinig groenten en fruit kan voor constipatie zorgen. Wanner je verharde stoelgang hebt, zullen de bloedvaten van de anus gekneld geraken waardoor alweer de bloedcirculatie verstoord wordt en aambeien kunnen onstaan.

Besef goed dat aambeienzalfjes tijdelijk goed werken maar als je echt blijvend resultaten wilt zien en nooit meer aambeien wilt hebben, dan zul je toch de oorzaken van je aambeien moeten aanpakken. Hierbij kan ik je helpen. Meld je aan voor mijn gratis en vrijblijvende nieuwsbrief en ik geef je direct toepasbare tips en advies…

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkopen ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.