Donutkussen Nodig?

Dit is een voorbeeld van het advies en tips die je krijgt indien je ingeschreven staat op onze nieuwsbrief.

Wat is een donutkussen?

Een donutkussen is een rond en tamelijk hard kussen bedoeld om op te zitten. Een donut, ken je wel. Dezelfde vorm heeft het donutkussen. Het nut van het donutkussen is dat je de druk op je aambeien, wanneer je neerzit, vermijdt. Hierdoor doet zitten geen pijn meer.

Zo een kussen zit nogal comfortabel. Ik gebruikte het vroeger vaak (wanneer ik nog aambeien had) als ik op mijn werk zat. Ik vertelde mijn collega’s dan wel dat het voor mijn zwakke rug was, tot ze erachterkwamen dat het voor aambeien was…

Wat kost een donutkussen?

Een donutkussen kost vaak rond de 20-30 euro. Een kleine investering voor het comfort dat je ervoor krijgt als je aambeien hebt.

LET OP: een donutkussen verlicht de druk op de aambeien bij het zitten maar heelt de aambeien niet. Ook zal een donutkussen niet de oorzaken van jouw aambeien behandelen. Wil je jouw oorzaken behandelen zodat je snel en veilig je aambeien kunt laten genezen? Meld je dan aan voor mijn gratis en vrijblijvende tips en advies…

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkopen ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.