3 Beste voedsels Tegen Aambeien

dit is een voorbeeld van een tip en advies welke nieuwsbrieflezers ontvangen eens ze ingeschreven zijn.

geef me eens enkele voedsels die goed zijn om aambeien te behandelen en te voorkomen” is één van de vele vragen die ik geregeld zie terugkomen in mijn inbox. Hieronder geef ik je 3 van de beste voedsels welke goed zijn tegen aambeien en welke vooral aambeien doen voorkomen!

1) havermout

Havermout bevat een mengeling van harde en zachte vezels. De meerderheid zijn zachte vezels en daarom is het een goed voedsel bij aambeien. Het zorgt dat je stoelgang zacht blijft en de harde vezels zorgen ervoor dat je geen constipatie krijgt.

2) meloen

Meloen bevat niet alleen heel veel vitamines en mineralen maar voral veel zachte vezels die je stoelgang zacht houden.

3) appel

Ook appels bevatten goede vezels die aambeien voorkomen.

Bovenstaande 3 voedsels moet je zeker op dagelijkse basis eten zodat je aambeien op de lange termijn voorkomt. je vraagt je misschien af welke voeding je moet beperken of vermijden als je aambeien hebt?

Vooral suikers moet je vermijden. Frisdranken, snoep, wit brood, witte rijst, chips, etc. Vlees beperk je beter aangezien het je stoelgang verhard. Indien je meer tips wenst te ontvangen om je aambeien te behandelen, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief.

Via onze tips en advies zal je ontdekken:

  • Het #1 aambei geheim welke je moet weten indien je voorgoed verlost wil zijn van jouw aambeien.
  • hoe je met enkele goedkopen ingrediënten, die iedereen in huis heeft, je eigen aambeizalfje kunt maken (SCHOKKEND – dit moet je geprobeerd hebben!)
  • welke voeding je kunt eten bij aambeien en welke voeding je moet vermijden

Privacy Beleid: Wij hechten veel belang aan uw pricacy. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Gegevens worden op een beveiligde server bijgehouden waar niemand toegang tot heeft, behalve u. U kunt zich op elk moment van de dag uitschrijven, 24 op 7 met slechts één simpele muisklik. Om de 5-6 dagen zal u aan mail van ons ontvangen met handige tips in over aambeien waar u direct resultaat met kunt behalen, indien u actie onderneemt.

Leden van de nieuwsbrief krijgen de kans om onze complete cursus aan te schaffen die alle geheimen onthuld die je moet weten om veilig en effectief je aambeien te behandelen. Deze cursus is enkel optioneel maar zeker niet verplicht. Inschrijven op de nieuwsbrief verplicht of verbindt tot niets.

Privacy FAQ:

wat gebeurt er wanneer ik mij inschrijf voor de tips en advies?

hoe kan ik mij uitschrijven van de nieuwsbrief?

hoeveel emails zal ik ontvangen?

hoe kan ik contact met u opnemen?

 

 

 

 

Resultaten Disclaimer: resultaten verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is anders en reageert dan ook anders op advies en tips. Uw resultaten hangen grotendeels af van uw eigen inzet.