“Ontdek Hoe Je Jouw Aambeien Veillig Kan Behandelen Met Enkele Ongewone Tips Waar Bijna Niemand Van Af Weet”

Ik moet je niet vertellen hoe irritant en pijnlijk aambeien kunnen zijn. Nog niet gesproken van de gêne die aambeien teweeg brengt! Niemand wil in aanmerking komen met aambeien, helaas hebben velen hier (dagelijks) last van!

Zalfjes werken vaak goed tegen aambeien maar in de meeste gevallen komen de aambeien al snel terug. Ik gebruikte vroeger heel vaak zaljes voor mijn aambeien en deze werkten goed. Eens mijn aambeien weg waren duurde het niet lang vooralleer ze terug kwamen! Dan mocht ik terug zalfjes smeren… Tot ik mijn oorzaak van mijn aambeien ben gaan behandelen.

Gelukkig kun je uw aambeien veilig behandelen met enkele simpele maar ongewone tips, waar bijna niemand van af weet! Wil jij deze ongewone tips ontvangen en veilig je aambeien behandelen zodat je terug rustig op een stoel kan zitten en van uw rustige nachtrust kunt genieten? Klik op de onderstaande knop om de veilige tips te ontvangen…

Als je al een tijd last hebt van aambeien, net zoals ik vroeger, dan heb je al veel soorten behandelingen geprobeerd. allerhande soorten zalfjes, zelfgemaakte kruidenzalfjes, vezeltabletten voor de stoelgang, … In het begin dat je deze zalfjes inneemt, verbetert je aambei probleem. Helaas komen de aambeien snel terug nadat ze verdwenen waren, dan kun je opnieuw zalfjes beginnen smeren. En dan denk je “waarom keren mijn aambeien altijd terug?”

Aambeien is nu niet het onderwerp waar je met je vrienden of collega’s over gaat praten. Hey Sabine, sorry dat ik scheef zit op mijn stoel maar dit doe ik omdat ik de druk op mijn aambeien wil verminderen, anders doet het immens veel pijn! Tja, ik denk dat je collega’s niet meer in je buurt willen zijn. Daarom houd je uw probleem voor jezelf en krop je alle frustratie en pijn op. Laten we eerlijk zijn: aambeien is één van de gênanste kwaaltjes die er zijn…

Ik weet hoe het voelt om dagen lang met aambeien rond te lopen en het voor anderen te verstoppen. Vroeger, wanneer ik nog last had van mijn aambeien, nam ik een donutkussen me naar mijn werk. Ik legde het donutkussen op mijn bureaustoel op kantoor en dit gaf me een veel comfortabeler leven. Collega’s keken wel heel raar en vroegen in het begin waarvoor zo een donutkussen was…

GÊNANT! Ik vertelde ze natuurlijk niet dat dit was voor iemand met aambeien (alhoewel één van mijn collega’s dit wel wist). Ik vertelde ze dat ik last had van rugklachten en dat dit donutkussen mijn rug beter ondersteunde. Ergens zielig om hierover te liegen maar ik wou niet de “aambei man” genoemd worden!

Helaas is het uitgekomen op mijn werk dat ik last had van aambeien. Ik zat meer dan 40 minuten op het toilet tijdens mijn lunchpauze half kermend van de pijn. Vaak begonnen mijn aambeien te bloeden nadat ik van het toilet kwam (dan piekte mijn kont zo erg dat ik nauwelijks nog kon stappen!). Mijn aambeien bloedden zou erg dat er bloed op mijn broek was geraakt (ik droeg juist een beige broek).

één van mijn collega’s attendeerde mij dat er bloed aan mijn achterwerk hing. En sinds die dag wist iedereen dat ik last had van aambeien! Toen ik die dag thuiskwam was ik zo kwaad en zo gegêneert dat ik besloot om mijn aambeien voorgoed te stoppen! Ik had genoeg van deze rotkwaal.

Wil jij mijn voorval voorkomen en wil je ontdekken hoe ik voorgoed van mijn aambeien ben afgeraakt? (tip: aanpak oorzaken) Klik dan op de onderstaande knop zodat je dit voorval kan vermijden en je aambeien veilig kan behandelen.