Gefeliciteerd En Welkom Bij Het Affiliate Programma Van één Van De Beste Markten Waar Jij Zal Ontdekken Hoe Je Een MEGA Affiliate Wordt En Dus Veel Poen Gaat Verdienen… 
WARNING: Op Deze Pagina Zal Je Extreem Effectieve Marketing Technieken Ontdekken Waar Je Maandelijks Passief Poen Met Kan Scheppen Op De Automatische Piloot
WARNING: Op Deze Pagina Zal Je Extreem Effectieve Marketing Technieken GRATIS Ontdekken Waar Internet Marketing Guru’s Honderden Euro’s Voor Vragen…

 

Welkom op ons waardevol affiliate portaal. Goed dat je niet één van de schaapjes bent die doet wat iedereen doet en betere en meer rendabele markten opzoekt!

Op deze pagina ga je heel waardevolle technieken ontdekken hoe jij het meeste uit je affiliate campagnes kan halen. Maar voor we in de internet marketing tips en trucs vliegen, ga ik je eerst laten zien waarom je juist ons programma zou moeten promoten…

Waarom Zou Ik Affiliate Worden In De Aambei Markt?

Dit is een vraag die we vaak zien voorbij schieten. De aambei markt is niet zo aantrekkelijk als de geld verdien markt of afval markt omdat het nogal een gênant onderwerp is, en als we eerlijk zijn, waar niemand met in aanmerking wilt komen.

het is natuurlijk velen malen leuker om een artikel te schrijven over hoe jij in 14 dagen een lekker strak kontje hebt gekregen dan hoe je in 14 dagen een dikke en vieze aambei van je anus hebt gekregen… Hier moet ik geen tekening bij maken, toch?

Wel, er zijn heel wat voordelen indien je als affiliate ons programma gaat promoten:

 • Grote vraag (bijna zo veel als bij afvallen!)
 • weinig concurrentie (heel wat geld verdien potentieël!)
 • hoge conversie
 • groeiende markt
 • stabiele markt
 • geen ééndagsvlieg
“Grote Vraag”

Laten we de aambei markt even vergelijken met de afvallen markt. De afvalmarkt is natuurlijk een gigantische markt waar veel geld aan uit gegeven wordt:

Laten we nu even kijken naar de resultaten van de google kw tool met het onderwerp aambeien:

Je ziet dat de aambei markt bijna zo groot is als de afvalmarkt! Er is dus veel vraag naar, enig verschil is dat de concurrentie in de afval markt moordend is terwijl het bij de aambei markt veel minder concurrentieel is.

“Weinig Concurrentie”

Bovenstaande screen shots van de google kw tool tonen al aan dat de concurrentie in de aambei markt laag is terwijl de concurrentie in de aambei markt moordend is…

Bijna elke beginner met affiliate marketing start in de afvalmarkt om vervoglens 2 keer niets te verdienen en nog geen maand later de handdoek in de ring te gooien.

Veel slimmer is om in een minder concurrentieële markt zoals de aambei markt als affiliate te werk gaan. Omdat nu zo weinig affiliates in deze markt te werk gaan vallen er nog heel wat gouden domeintjes te plukken. Bovendien is de concurrentie op vlak van seo veel lager dan in andere markten waardoor jij sneller kan stijgen in google en dus meer verkeer trekken wat zich om zal zetten tot POEN!

Iedereen die iets of wat verstand heeft van internet marketing ziet hier het potientiël van in en zal hier gebruik van maken!

“Hoge Conversie”

Indien je al eens aambeien hebt gehad weet je hoeveel pijn het doet om met dit soort aandoening rond te lopen. Mensen die de kans krijgen om de oplossing voor dit probleem te kopen zullen dit ook doen.

Kijk even naar een a/b test van onze salespage en zie voor jezelf dat de conversies hoog zijn:

Zoals je ziet is de gemiddelde conversie meer dan 6%! Een gemiddelde salespage heeft een verkoopsconversie van 1-2%. Bij ons is dit dus 3 maal zo hoog! En we testen constant! Het kan zo wel eens zijn dat als jij start met het promoten van ons programma de salespage conversie meer dan 9% kan zijn!

Het is geen luxe om aambeienvrij te zijn zoals slank wel een luxe is. Daarom is de conversie nog hoger dan in bewezen markten! En daar kun jij baat bij hebben!

“Groeiende Markt”

Steeds meer mensen eten slecht. Ze eten te veel fast food, te weinig verse groenten, fruit en andere gezonde voeding. Hierdoor krijgen ze lichaamsklachten zoals aambeien.

In deze tijd van leven hebben we steeds MINDER TIJD om te sporten, koken,.. waardoor dit probleem alleen maar zal stijgen. Ook hier kun jij je vorodeel uit halen.

“Stabiele Markt”

Er zijn geen vlagen van aankopen in deze markt. Indien je wilt afvallen doe je dit meestal in de maanden voor de zomer maar aambeien krijg je heel het jaar door waardoor de markt stabiel en betrouwbaar is.

“Geen ééndagsvlieg”

Zoals reeds gezegd kun je altijd wel eens aambeien krijgen, maakt niet uit of het zomer of winter is… Ook is het een probleem wat in deze hectische en drukke samenleving is ontstaan. En het zal alleen maar vergroten!

Aambeien is geen hype zoals bepaalde dieeten meestal wel zijn. Over tien jaar zullen er nog steeds mensen zijn met aambeien die dit programma goed kunnen gebruiken! En als jij affiliate wordt zal ook jij binnen 10 jaar nog steeds geld verdienen met een site die je jaren geleden hebt opgezet…

Ik Wil Direct Beginnen Met Poen Verdienen, Hoe Kan Ik Het Beste Starten?

Stap1: Maak je gratis paypro account aan!

Dit is heel makkelijk: je gaat naar PayPro.nl en je klikt op de knop ‘nu aanmelden’ op de hoofdpagina. Daarna vul je al je gegevens in en volg je alle stappen bij de registratie. Eens je geregistreerd ben kun je beginnen met ons product te promoten en poen te verdienen! Een account aanmaken bij paypro is volledig gratis, het kost je geen cent!

Het is belangrijk om deze stap nu te doen, anders ga je dit uitstellen en komt er niets in huis van heel het affiliate gebeuren. Geloof me, een citaat van Bill Gates is:

“The secret to finishing anything is starting it”

Dit is 100% de waarheid! Start dus direct met het promoten van ons product en de eerste stap hierbij is een gratis paypro account aanmaken. Ga dus nu direct naar PayPro.nl en maak je gratis account aan, de volgende stap is dan om je saldo op het account naar de hemel te schieten!

Stap 2: Maak jouw eigen affiliate link met jouw accountcode in

Eens je ingelogd bent, ga je naar het tabblad “product overzicht” en zoek je ons product eruit. Je kunt dit het beste doen door in de zoekbalk de term “aambeien” in te drukken en dan zal je het aambeienvrij plan zien tevoorschijn schieten.

Onder de beschrijving van het product zal een unieke url staan met op het einde jouw persoonlijke account code. Dit is de link die JIJ nodig hebt en die je poen zal opleveren!

Stap 3: Begin met promoten

Nu heb je je account en je eigen affiliate link, nu moet je deze link naar potentiële klanten sturen die vervolgens zullen resulteren in klanten. Eens een verkoop heeft plaats gevonden via jouw persoonlijke link, krijg jij daar een ferme commisie op! En klaar. Je saldo zal nu stijgen.

Hoe je het beste jouw eigen affiliate link het promoot ga ik nu grondig aan je vertellen…

Hoe Kun Je Het Beste Ons Product Promoten Zodat Je De Beste Resultaten Ontvangt?

Opgelet: U zal technieken ontdekken die ECHT werken en waar internetmarketing guru’s veel geld voor vragen. Het geheim van deze technieken is om het te DOEN en niet enkel te denken hoe je het zal doen. ACTIE is dus het sleutelwoord tussen de kennis hebben die je zo dadelijk zult ontvangen en de resultaten die jij kunt ontvangen.

Hieronder enkele mogelijkheden om ons product te promoten, we gaan hier telkens dieper op in:

 • Een banner op je website plaatsen
 • youtube filmpjes
 • forum en blog links en handtekeningen
 • email marketing
 • social media
 • SEO minisites
 • offline marketing
Een banner op je website

één van de meest lucratieve methoden is om een banner of tekst link met jouw paypro affiliate link eronder op je website te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om een tekst link in een artikel te plaatsen.

Een tekstlink moet aanzetten tot actie zodat de bezoeker op jouw affiliate link klikt en in onze salesfunnel terecht komt. Hier enkele voorbeelden van goede tekstlinks:

Voorgoed Van Die Vieze Aambeien Verlost Zijn? Ontdek Hoe Jij Het In 3 Simpele Stappen Kunt Doen!

Aambeien Meer Dan Beu? >>

Hoe Geraak Je Blijvend Van Je Aambeien Af?

Stop Aambeien In 5 Dagen, Dokters Weten Deze Mehtode NIET!

Zo een tekst link kun je tussen of onder jouw artikel op je website plaatsen. Let wel op dat je deze link moet hyperlinken, anders is het geen link. Het lijkt me duidelijk dat je hier jouw persoonlijke affiliate link onder zet…

Ook kun je gebruik maken van onze hoge CTR banners. Ook de banners kun je tussen je tekst of op het einde van je artikel plaatsen. Wat wij aanraden is om één van onze banners op je website te plaatsen in de sidebar, en het liefst boven de fold. De beste plek waar banners het beste renderen is rechtsbovenaan.

Je kiest één van onderstaande banners uit en je slaat deze op je computer op. Dan plaats je die op jouw website met onze affiliate link onder.

Banners…
Banners 300 x 250

 

Banners 468 x 60

 

 

Banners 728 x 90

 

 

Youtube Filmpjes

Wist je dat youtube de 2de grootste zoekmachine is na google? Als je een beetje verstand hebt, dan weet je hoeveel verkeer er over youtube stroomt en daar kun jij gebruik van maken om als affiliate ons product te promoten.

Velen zien het verdien potentiël is youtube maar weten niet hoe ze moeten beginnen. Wel, er zijn talloze opties om geld via youtube te verdienen…

optie 1:

De beste is om een eigen video te maken. Voor je dit doet moet je eerst beslissen over welk KeyWord deze video zal gaan, probeer je video zoveel mogelijk te focussen op 1 tot 3 keywords.

Je gaat dus eerst naar de google keyword tool. Je typs gewoon google kw tool in in google en het eerste resultaat brengt je naar de kw tool. Dan typ je je onderwerp in en druk je op zoeken.

Dan krijg je een hele lijst van keywords omtrent jouw onderwerp. Kies er 3 uit die gerelateerd zijn en maak hier een video over. (opmerking: hoe langer de keywords, long tail kw’s met 3 woorden of meers, hoe minder concurrentie hier op zit en hoe makkelijker je dan ook bovenaan in youtube zal komen te staan. De aantal bezoekers zijn dan wel meestal minder dan kortere keywords.)

Eens  je weet op welke kw’s je gaat focussen, maak je een video. Dit kan in powerpoint of gewoon een echte video indien je dit wenst. Je voegt veel informatieve WAARDE toe aan de video en mooie plaatjes om het levendig te houden.

Op het einde geef je een aantrekelijke call to action aan die aanzet tot klikken op jouw affiliate link.

Jouw affiliate is te lang om deze onder de video te plaatsen en zal ook niet aantrekkelijk lijken, daarom kun je gebruik maken van een dienst die je url laat verkleinen zoals tinyurl. Dit is natuurlijk gratis!

Ook moet je een aantrekkelijke titel en beschrijving bedenken. Je zet je keyword waar je op target in de titel en je affiliate link plaats je in de beschrijving.

Optie2:

Ook kun je ervoor opteren om reeds bestaande video’s van hobbyisten te gebruiken om daar geld met te verdienen. Je contacteert de eigenaar van de video en je stelt voor om deze €10-15 te betalen inruil hiervoor vraag je ze om jouw affiliate link onder hun video te plaatsen (in hun beschrijving).

Op die manier kunnen kijkers van de video op onze site terecht komen via jouw affiliate link. Mogelijke verkopen die hieruit plaatsvinden worden vergoed met een ferme commisie.

Opmerking: zorg er wel voor als je eigen video’s maakt dat deze waardvolle informatie bevatten en niet puur als doel stellen om geld met te verdienen, Geef je geen waardevolle informatie weer in je video, dan zal youtube je video afkeuren…

Forum/blog Links En Handtekeningen

Forum:

Fora zijn een prima manier om affiliate inkomsten te genereren. Je zoekt een forum in de gezondheids sector en je gaat daar kijken of je antwoorden kan plaatsen op berichten.

Je leest het topic grondig door en geeft een WAARDEVOL antwoord die de lezers helpt.

Je wacht enkele dagen tot het forum antwoord goedgekeurd is en dan plaats je een handteking in je antwoorden. Let op dat deze handtekening alweer een aantrekkelijke call to action is. De lezer moet doorklikken en daarom moet de tekst van de hyperlink ook aanzetten tot klikken…

een voorbeeld hyperlink tekst: Zo Verdwenen Mijn Aambeien, In 3 Simpele Stappen!

De reden waarom je enkele dagen wacht om een link in je handtekening te plaatsen is omdat anders de forum eigenaren je bericht kunnen wissen, aangezien de enige reden waarom je het bericht geplaatst hebt een linkje te genereren is.

Blogs:

Ook blogs kun je perfect gebruiken om je affiliate linkje te promoten. Je zoekt alweer relevante topics en je gaat het artikel lezen. Daarna plaats je een WAARDEVOL antwoord met een affiliate linkje in.

Het komt er alweer op neer dat je waarde geeft. Indien je gaat spammen ben je uw tijd aan het verkwisten aangezien de eigenaren van het blog je antwoord zullen verwijderen. Geef daarom waarde aan je antwoord. Geef tips, eigen ervaring, technieken,…

Meestal kun je een linkje toevoegen in je blog reactie. Dit doe je door op het icoontje van een ketting of wereldbol te klikken. Dan krijg je de optie om je affiliate linkje toe te voegen.

Sommige blogs werken met de ouderwetse HTML weergave en dan moet je de link in de HTML code invoegen. Zo een code ziet er als volgt uit:

<a href=”JOUW_AFFILIATE_LINK_HIER”>De aanklikbare tekst staat hier</a>

E-mail Marketing

Het medium dat ELKE MEGA affiliate gebruikt is email marketing. Ik kan je niet vertellen hoe krachtig email marketing is! Email marketing is de bom als het over internet marketing gaat. De reden hierachter is omdat je letterlijk een lijst van hongerige mensen hebt die geld willen uitgeven aan producten.

Een gigantische fout die velen maken is dat ze verkeer rechtstreeks naar een salespage sturen. Dit is gewoon oliedom omdat je nog geen band hebt met de lezer en deze zal hoogstwaarschijnelijk van je website gaan met als resultaat dat die nooit meer terug komt. Een verloren klant dus.

Als je het slim aanpakt kun je ervoor zorgen dat die bezoeker (prospect) meerdere malen over je salespage kwam en evolueerde tot een klant.

Hoe? Met de hulp van email marketing!

Je stuurt bezoekers dus naar een optin pagina waar je email adressen verzameld. Dit is de reden waarom al onze affiliates verkeer sturen naar onze optin pagina en niet onze salespage. Stuur je toch rechtstreeks verkeer naar een salespage, dan verlies je meer dan 50% van je omzet…

Met email marketing bouw je een band op met de lezer en door mailtjes te sturen met tips gaan ze je vertrouwen. Wanneer je ze dan stuurt dat je een kick ass programma hebt dat al hun pijn weg zal halen vertouwen ze je en gaan ze kopen, waardoor jij commisie krijgt!

Ok, dus als je zelf al een email lijst hebt, geef ik je hier wat tips om zoveel mogelijk commisie te draaien:

1) het is een mythe dat je email lijst relevant moet zijn aan het onderwerp dat je verkoopt. Dit is helemaal niet waar. Stel dat je een email lijst hebt van personen die geïnteresseerd zijn in laag profiel autobanden, dan kun je hier nog steeds geld uithalen door ons product te promoten!

Een feit is dat heel veel mensen verkerd eten en vroeg of laat last krijgen van aambeien. Ik ben er 100% zeker van dat er enkele personen uit je autobanden lijst effectief aambeien hebben en hier geld voor willen betalen om dit probleem op te lossen!

Je hoeft dus geen gerelateerde lijst te hebben, het onderwerp maakt niet veel uit.

2) stuur WAARDEVOLLE emails. Valt het op hoe erg ik waardevol in het vet zet? Waarde is wat mensen willen en als jij gaat spammen geef je geen waarde!

Stuur jij nuttige tips, trics, grappige informatie of linkjes naar coole websites, dan krijgt je lezer alleen maar meer vertrouwen in je!

Als voorbeeld: je stuurt een mail naar je lijst met informatie over een onderwerp en vooral met tips in. Je zet op het einde van je email een PS waarin je verteld dat je leven nu veel mooier is dan wanneer je aambeien had… en dat je in de volgende mail zal verklappen hoe jouw leven drastisch is verbeterd.

In de volgende mail vertel je jouw probleem en hoe je dit hebt opgelost. In de PS zet je een affiliate linkje. De derde mail gaat dan puur over het programma dat je promoot en daar geef je alle voordelen met opnieuw een affiliate linkje in. Wat is er zo belangrijk aan een PS? Deze wordt namelijk altijd gelezen, daarom!

Hoe stuur je op automatische piloot emailtjes?

Met een autoresponder. Je hebt verscheidene opties op de markt, de ene wat beter of de andere. De beste waar ik al met gewerkt heb zijn getresponse en aweber.

Deze hebben beide een goede reputatie en zorgen ervoor dat je emailtjes ook allemaal toekomen. Andere autoresponders hebben een meer spammy reputatie waardoor deze automatisch in de junk folder terecht komen… Dan steek je uw tijd in het schrijven van goede emailtjes en dan belanden deze in de junk folder…

Laat het duidelijk zijn dat emailtjes eerst moeten geopend worden vooraleer lezers kunnen doorklikken

Daarom raad ik je aan om ofwel getresponse of aweber te gebruiken. Beide zijn goede opties. Ik werk persoonlijk met getresponse omdat ik hier heel goede resultaten met heb behaald en nog steeds :d.

Ik raad je aan om nu een account aan te maken. Een autoresponder gaat je geld opbrengen in de toekomst, het is zo simpel of dat! Iedereen die geen lijst opbouwt verliest geld…

Meld je aan bij getreponse

OF

meld je aan bij aweber

Een autoresponder account starten kost twee keer niets. Je begint bijna gratis en daarna is het rond de €10 per maand. Het voordeel is dat je meerdere malen mailtjes kunt sturen met aabiedingen… Niet alleen van ons product maar van elk product op PayPro, versta je nu waarom email marketing zo een BOM is!? Ik hoop van wel.

Maak NU je account aan! Of je verliest bakken met geld!

Social Media

Ook een heel rendabele optie is om social media te gebruiken. Social media sites zoals twitter en facebook hebben gigantisch veel potentieël om poen uit te spuwen in uw richting.

Je hebt ook hier verscheidene opties. Je kunt ervoor kiezen om te adverteren, dit kost geld maar indien je het goed doet, zul je er geld met verdienen.

Het nadeel is dat het tijd slikt en facebook keurt eerst je advertentie’s vooraleer je kunt adverteren. Ze worden strenger en strenger en het kan even duren vooraleer je advertentie goedgekeurd wordt.

Het voordeel is dan weer dat je exact je doelgroep kunt uitkiezen om zo niche mogelijk te adverteren.

Een andere optie is om gewoon de gratis features van social media te gebruiken. Je stuurt gewoon een bericht naar je vrienden/volgers dat je ozo blij bent dat je deze site bent tegen gekomen . Dan stuur je een linkje van die site naar je volgers.

En ja, deze link is je affiliate link maar dan afgekort met tinyurl. Zorg er ook voor dat je wat waarde geeft en niet gaat spammen.

SEO Minisites

Wil je weten hoe onze MEGA affiliates hun poen verdienen?

Tuurlijk wil je dit weten!

Onze mega affiliates maken minisites met het exacte Keyword waar ze op targetten in hun url. Hier schrijven ze dan enkele artikelen over en voegen een goede call to action en affiliate link in hun artikel. Ook plaatsen ze enkele banners op hun site om extra kliks te genereren. Dan gaan ze hun tekst seo optimaliseren en eventueel backlinken om top posities in google te behalen.

Dit werkt super goed en eens ze hoog in google staan genereren ze circa 300-500 euro per site per maand! Hup, dan gaan ze naar de volgende… Zo verdienen MEGA affiliates enkele duizenden euro’s per maand.

En weet je wat nu juist zo aantrekkelijk is in deze markt?

Er zijn nog hopen gouden domeintjes beschikbaar, klaar voor het plukken. Deze markt is nog niet verzadigd zoals de afvalmarkt en andere markten wel zijn. NU is dus het moment om SEO minisites te gaan bouwen. Ik kan je met zekerheid vertellen dat de gouden domeintjes binnen 2 jaar er allemaal uit geplukt zijn…

Start dus NU

Maar je vraagt je vast en zeker af hoe je hieraan begint, daarom zet ik het voor jou even mooi op een rijtje. Om SEO minisites te maken moet je enkele kleine investeringen maken die zich 10 dubbel en dik zullen terug betalen.

De zaken die je hiervoor nodig hebt zijn:

1) een eigen domein

2) eigen hosting

Beide kosten 2 keer niks!

1) Een eigen domein kost met BTW en al €10 euro. Dit betaal je éénmaal, dus niet maandelijks zoals je bij hosting wel moet doen. Ik koop al mijn domeinen bij godaddy.com omdat zij een top service aanbieden en ze zijn nog eens goedkoop ook.

Godaddy is al JAREN actief op het vlak van domeinen en is hier de beste in. Ik heb nog nooit problemen gehad met godaddy en instellingen die je eventueel moet wijzigen zijn peanuts! Alles gaat zo simpel bij godaddy terwijl het bij andere bedrijven die domeinen verkopen een hele ingewikkelde rondsloop kan zijn…

Godaddy is makkelijk, goedkoop en betrouwbaar!

Hoe kies ik het juiste domein eruit?

Simpel, je gaat naar de google keyword tool en typt daar jouw onderwerp in waar je affiliate van wil worden. Dan kijk je naar de keywords die relevant zijn aan het hoofdonderwerp en je kiest er een uit die veel ingetypt wordt in google.

Je gaat naar godaddy.com en je controleert of dit domein nog beschikbaar is. Ik raad je aan om enkel .com, .nl, .net of . org domeinen te kopen omdat deze het beste ranken in google.

Is deze nog beschikbaar, SUPER! kopen die handel. Niet meer beschikbaar? Dan zoek je een andere via de google kw tool. Ik raad je aan om nu actie te ondernemen en jouw domein te bemachtigen voor deze voor je neus geplukt wordt!:

Ok, nu heb je jouw stukje internet vastgoed bemachtigd. Nu moet je deze nog laten hosten zodat je website voor  iedereen toegankelijk is. Deze stap is cruciaal aangezien de meesten hierbij de goodkoopste hosting partij kiezen.

Sommigen gaan zelfs voor een gratis optie maar dan staat er lelijke reclame op jouw website (wat je niet wil hebben!) + heb je geen zekerheid dat je website niet uit de lucht wordt gehaald.

En indien jij een vaste stroom van passief inkomen wenst te genereren maar je fundatie is niet goed omdat je een slechte hostingmaatschappij hebt gekozen, dan heb je de kans dat je site offline gehaald wordt… met je passief inkomen.

Kies dus voor een goede hostingprovider die geeft om zijn klanten en kwaliteit levert. Mijn keuze (en die van velen anderen) gaat uit naar hostgator. Dit is het beste hostingbedrijf die beschikken over een makkelijk te besturen control panel waar je alles met 1 klik kunt bekijken  + ze zijn nog eens goedkoop ook!

Hostgator is dé hostingprovider en ik gebruik geen andere! Kijk maar even naar deze website, je zal zien dat het domein aangekocht is met godaddy en gehost wordt op hostgator… bewijs genoeg.

Mijn eerste site is offline gehaald omdat ik vroeger een verkeerde hostingprovider had uitgekozen (ik kocht bij de goedkoopste). Het heeft me zuur komen te staan aangezien ik mijn site kwijt was. Dit zal je nooit hebben bij hostgator.

Een tip die ik je kan meegeven is om het baby croc plan aan te schaffen. Dit plan staat toe om oneindig veel domein namen op 1 hosting paneel te zetten! Zo bespaar je echt veel geld. DOEN!

Bestel nu jouw hostingpakket bij hostgator:

Ok, super. Je hebt nu een gepast domein gekocht waar veel op gezocht wordt met een juist urlnaam en je hebt een hostingpakket uitgekozen. Nu ben je klaar om tekst en je affiliate links en banners te plaatsen!

Ons doel is wel om HOOG IN GOOGLE te komen en hiervoor moet je aan SEO doen. De eerste stap naar een website die goed scoort in google is om je tekst SEO vriendelijk te maken. Dit doe je door de volgende super tips op te volgen:

 • Zorg voor een aantrekkelijke titel en zet het keyword waar je op mikt in je titel (zo weet google over wat de website gaat)
 • Zorg voor een aantrekkelijke description en zet je keyword waar je op mikt hier in.
 • Zorg voor een aantrekkelijke H1 titel en zet ook hier je keyword waar je op mikt in
 • zorg voor een density van 3-5%
 • zet je kw in het vet en cursief
 • hyperlink het keyword waar je op mikt
 • voeg een afbeelding in je website met het keyword als anchor text

Dit is de basis van een goede SEO pagina. Zorg er ook voor dat je nog enkele artikelen op je website zet. Maak 4-5 extra artikelen over hetzelfde onderwerp en geef ook hier goede content. Dit zorgt ervoor dat google je website als een website zal zien. 1 pagina zal google niet als een website zien!

Wil je meer artikelen schrijven, dan is dit helemaal top! Onze MEGA affiliates maken met bovenstaande uitleg hun SEO minisites en herhalen dit proces keer op keer. Eens je website staat en je goede posities hebt in google, maak je een andere site en doe je dit opnieuw…

Bovenstaande SEO tips noemen ze in de SEO wereld ook wel de on-page factoren. Ook heb je off-page factoren. Dit komt neer op linkbuilding. Linkbuilding is een hele klus en dit slikt tijd. Ik ga je hier niet vertellen hoe je aan linkbuilding doet omdat dit een lang proces is en ik zou hier wel 3 boeken over kunnen schrijven.

Een coole kerel heeft hier al een boek over geschreven samen met een heleboel video’s. Echt een super programma waar je een heleboel SEO tricks zult leren!

ik heb al velen SEO cursussen gekocht en gevolgd en wat die cursus zo speciaal maakt is dat het de meest complete SEO cursus in de Nederlandse markt is! Van de basis tot professionele technieken die SEO bedrijven bij hun klanten toepassen. Echt de moeite waard. Ik heb het dan ook gekocht en ik gebruik deze cursus nog steeds met succes!

Ik heb er al heel wat goede rankings met behaald. het is een éénmalige investering maar geloof me, als je doet wat er in de cursus gezegd wordt zal je dit in 2 weken terug verdiend hebben. SEO is nu hét onderwerp waar je geld in moet investeren. Eens je kennis hebt van SEO ben je veel waard, je kunt zelf als SEO consulent in een bedrijf gaan werken of je eigen SEO bedrijfje starten… Anyway, hier is de link voor het programma waar ik het over had:

Ik raad iedereen bovenstaande cursus aan indien je echt serieus poen wilt verdienen met het internet, zeker als affiliate!

Offline marketing

Ook kun je ervoor kiezen om buiten het internet ons product te promoten als affiliate. Je kunt een eigen website opstellen met daar informatie, tips, trucs of jouw ervaringen van het programma.

Op die website zet je een goede call to action (tekstlink) met daaronder jouw affiliate link naar onze website. Ook kun je banners op je website plaatsen en vervolgens bezoekers genereren via  offline stromen.

Denk maar aan flyers ronddelen, naar gezondheidsoorden gaan,…

Niet veel affiliates doen dit maar halen hier toch degelijke winsten uit! Je moet er natuurlijk ballen voor hebben om een offline campagne samen te stellen maar indien je genoeg hersenen hebt en actie onderneemt zul je zien dat hier heel wat verdien potentieël in ligt!

blogs

Je kunt ervoor kiezen om een eigen blog op te stellen en over het product dat je promoot een recentie te schrijven. Ga hier niet liegen! Schrijf je ervaringen, als je zegt dat je na enkele uren een nieuw leven had en met een 2 babes in een waterbed rijstpap met een gouden lepeltje zat te eten, zal dit niet geloofwaardig klinken.

Aangezien het programma werkt hoef je niet te liegen. Schrijf gewoon jouw ervaringen en als je dan toch wat wilt overdrijven beperk dit dan. Mensen zijn niet dom en prikken zo door vals geschreven recenties!

Je kan een gratis blog starten op www.blogger.com en www.wordpress.com

Indien je een eigen blog hebt, kun je ervoor kiezen om enkele blogposts te schrijven over ons programma met daar je affiliate linkje in. Deze blogposts kun je dan delen met je email lijst indien je dit hebt.

Ook kun je een banner plaatsen in de sidebar of onder je blogposts.

 

Ziezo, tot zover onze tips en tricks over affiliate marketing. Bekijk deze site af en toe want we durven deze site nogal eens te vernieuwen met meer tips en betere voorbeelden,…

Hopelijk ga je aan de gang indien je serieus poen wilt verdienen op het internet als affiliate. Neem je geen actie, geen probleem, ga gerust klagen over hoe slechte tijden het wel niet zijn maar als je buurman komt pochen met zijn nieuwe cabrio die hij betaald heeft met zijn affiliate winsten , dan moet je niet komen klagen…

Jij krijgt de kans om een serieuze duid te verdienen als affiliate. Het is aan jou om actie te ondermen en effectief geld te gaan verdienen online!

Veel Succes!